Liederen van het seizoen: de nieuwe december-cd voor jong en oud

Schermafbeelding 2016-10-28 om 13.54.11Met trots presenteren Vrijeschoolliederen.nl en Rozemarijn Zeist de eerste cd in de serie Liederen van het seizoen. Een verzameling van vier cd’s met prachtige liederen rond de seizoenen en de jaarfeesten, een gouden keuze uit het rijke liedrepertoire van de vrije scholen. Professioneel opgenomen en uitgevoerd door Kinderkoor Spring o.l.v. Matthijs Overmars en Hanne van de Vrie.

Deze eerste dubbel-cd met ruim 40 liederen rond Sinterklaas, advent en Kerstmis verschijnt op 5 november. Een cd met bekende klassiekers, maar ook met fraaie nieuwe liederen waarvan kinderen, ouders en grootouders eindeloos zullen genieten. Een cd om bij mee te zingen, weg te dromen en helemaal in de stemming te komen. Een prachtig cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis!

Help ons deze fantastische dubbel-cd te maken!

Om dit project te kunnen realiseren hebben wij, gezien de hoge kosten voor productie, opnametechniek, persing en Stemra een crowdfunding actie gestart bij Voor de Kunst.

Hier kun je alles lezen over het initiatief en hoe je ons kunt steunen.

Wanneer je ons voor dit project steunt krijg je in ruil hiervoor de dubbel-cd toegestuurd (als download-cd of als fysiek exemplaar) of één van de andere beloningen voor donateurs. Steun dit initiatief, bestel een exemplaar (of meerdere…) en stuur deze mail door naar vrienden en bekenden: zo kunnen we samen bereiken dat deze prachtige cd er gaat komen!

Dit is de link naar Voor de Kunst: https://www.voordekunst.nl/projecten/4925-liederen-van-het-seizoen-1

Alvast hartelijk dank en heel veel luisterplezier! Matthijs Overmars en Esther Koerts

De Vuurvogel

Faunalaan 250
3972 PS Driebergen-Rijsenburg
T 0343 - 513856
E info@devuurvogeldriebergen.nl

Route & contact

Klik op de kaart voor de route