Lezingencyclus over opvoeding

flyer

Het gaat om vier lezingen van (Vrije School) deskundigen op dinsdagavond om 20.00 uur in de kerk van de Christengemeenschap (Van Tetslaan 4 in Zeist) met als titel “De uitgedaagde opvoeder: omgang met kinderen vandaag”, waarbij telkens een 7-jaars periode centraal staat.

Allereerst spreekt op 19 januari Edmond Schoorel over “Het kleine kind: aankomen in het lichaam” (0-7 jr), vervolgens Peter Giesen op 2 februari over “Het jonge kind: ontplooiing van zintuiglijk leven” (7-14 jr), op 16 februari spreekt Jan Alfrink over “Het groeiende kind: de ontdekking van het lot” (14-21 jr) en tot slot Mathijs van Alstein op 1 maart over “Het mensenkind: de opvoeding van onszelf”. Aanmelden is niet nodig, vrijwillige bijdrage.

Bekijk hier de aankondiging.

 

 

De Vuurvogel

Faunalaan 250
3972 PS Driebergen-Rijsenburg
T 0343 - 513856
E info@devuurvogeldriebergen.nl

Route & contact

Klik op de kaart voor de route