Kinderen maken kunst

We zijn als school samen met de Coolsma-school uitgenodigd om iets van het creatieve werk van onze leerlingen te komen exposeren in Galerie Driebergen.
Een dergelijke expositie vorig jaar, met twee andere scholen, was een succes. Ouders, familie en andere bezoekers genoten en de kinderen waren verrast om hun werk in de Galerie terug te zien waar het zo met aandacht werd omringd. Het belooft wederom een mooie verzameling te worden van ongeremde bonte kleurexplosies tot ontroerend subtiele detailwerkjes, zowel twee- als driedimensionaal. Het publiek wordt uitgenodigd hun stem uit te brengen om zo een leuke prijs te kunnen uitreiken voor het meest aansprekende werk. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Dieter Klaasen van het Kunst & Lijstenatelier Driebergen.

De exposities zijn te bezichtigen:
zaterdag 19 & zondag 20 december 14:00 tot 17:00 uur
zaterdag 26 & zondag 27 december (alleen kinderen maken kunst) 14:00 tot 17:00 uur
zondag de 20ste is om 14:00 de officiƫle en feestelijke opening!

Hier de link naar de informatie op internet.

 

De Vuurvogel

Faunalaan 250
3972 PS Driebergen-Rijsenburg
T 0343 - 513856
E info@devuurvogeldriebergen.nl

Route & contact

Klik op de kaart voor de route